16.04.2008

Muzica de evadare

Soundtrack-uri geniale ce mi-au marcat existenta.

Piesa mea preferata of all times de care nu ma voi satura vreodata:
Cruel Intentions: The Verve- Bittersweet Symphony


Fight Club:The Pixies-Where is my mind?


Schindler's list: plang de fiecare data:D


City of Angels: Sarah Mclachan-Angel


Queen of the damned: Korn - Forsaken( la filmul asta m-as uita numai pentru muzica. P.S. Manca-l-ar mama pe Lestat)


Gone in 60 seconds: The Cult-Painted on my heart( porcarie de film, piesa ma infioara pana in ziua de azi)


Closer: Damien Rice-Blower's Daughter ( film dureros de realist, soundtrack pe masura)


Kill Bill: Nancy Sinatra- My baby shot me down (bang...bang...bang...)


The last mohican: irish music rulzzz

Leia Mais

15.04.2008

In cinstea viciosilor

Piesa o ascultam prin clasele primare. Alaturata filmului ma lasa...speecheless. Felicitari celor care au recunoscut in sondaj ca "sufera" de imperfectiune:P

Leia Mais

13.04.2008

Vicii

Eu sunt plina de vicii. Depind de atat de multe lucruri in fiecare zi pornind cu cafeaua de dimineata, continuand cu perpetua sticla de Pepsi/Cola de langa pat si terminand cu tigara fumata pe sestache langa usa seara. Shh...nu-i spuneti irinei:P

Ideea e m-am saturat sa tot imi dau pumni in cap ca de ce depind de aia si de cealalta ca sa ma simt bine si sa-mi fac mustrari de constiinta ca tre sa ma las macar de unul din ele.It's ok not to be perfect! Asa ca dak ajung io mare si tare imi bag picioarele in toate campaniile anti vicii. Cred ca asta ar fi si sloganul: Nu trebuie sa fi perfect! Pentru ca adevarul e ca perfectiunea e plictisitoare.

Mi-a placut super mult tema de la PR pe care io n-am primit-o prin care femeile trebuie incurajate sa fumeze. E refreshing sa nu mai auzi acelasi lucru again and again.O sa va intrebati ce beneficiu ofera "detinerea" unui viciu. Pai satisfactie, placere, alinare si lista poate continua. E comforting sa sti ca in ciuda tuturor cacaturilor din jurul tau exista acel lucru(lucruri in cazul meu) care nu te dezamageste, el e intotdeauna acolo pentru moral support.Cand iti vine sa te dai cu capul de geam iti aprinzi frumusel un kent and the world seems like a better place.

Ce daca esti dependent? Dependenta asta nu face decat sa arate ca esti only human si au ramas prea putini oameni pe lumea asta. Nu suntem niste masinarii, ci doar niste indivizi care cauta mijloace de scapare din haosul asta. Ce daca societatea ne programeaza sa ne purtam exemplar: sa nu fumam, sa avem unghii lungi, sa nu bem cafea, sa nu avem vicii pentru ca ne fac slabi.Nu zic acum ca dam dovada de putere avand vicii ci doar de imperfectiune, de iesire din mecanism, din sistem, ceea ce nu e un lucru rau. Pur si simplu imbratisam faptul ca suntem oameni, ne acceptam pe noi insine asa cum suntem. Gata ma opresc ca iar o dau in tragedie.

Poate imi caut scuze pentru ca-s o viciata sau pur si simplu I'm on the verge of a nervous breakdown. Daca aveti mai multe argumente pro vicii bring it on. Daca nu forever keep your silence:P

*later edit: scuzati englezismele. sau ignorati-le.inclusiv pe asta:D

Leia Mais

08.04.2008

Dragostea e oarba

ciM-am indragostit de Hooverphonic dupa ce am vazut o reclama de la Delta si ma inebunise piesa. "Mad about you" ma facea sa-mi pierd mintile efectiv. Clipul e genial. Nu exista cred ca vreun video care sa ilustreze mai bine cat de oarba e de fapt dragostea si cat de gros e de fapt valul acela care ti se pune peste ochi de nu mai vezi realitatea. Eh...acu nu zic ca ati fi indragostiti de vreo planta, dar intelegi unde bat. So...one of za best bands ever: Hooverphonic.



Dintre preferate:

plus "give me a reason" da asta n-o gasesc pe youtube:P

Leia Mais

06.04.2008

Leapsa pe care o astept:P

Plecand de la caracterul vioi, jucaus si simpatic al noului Fiat 500, Autoitalia si iLeo au ales sa il promoveze intr-un mod diferit, pentru a putea pune mai bine in evidenta personalitatea masinii in stransa legatura cu personalitatea celui care o conduce. Asa s-a nascut ideea campaniei de lansare a automobilului Fiat 500, o campanie care se deruleaza pe un mediu foarte personal de exprimare: blogul.

Timp de 6 saptamani, pentru prima data in Romania, blogger-ii vor avea ocazia sa joace leapsa, intre ei, pe bloguri. Doar ca de aceasta data subiectul nu este o intrebare sau o provocare, ci este chiar masina: noul Fiat 500.
"Am ales acest mod de promovare deoarece blogging-ul reprezinta cea mai vie si mai directa parte a on-line-ului din Romania. Aici gasim oameni dornici sa se implice, oameni care au in jurul lor comunitati fidele de cititori, oameni care isi impartasesc experientele cu cititorii. Autenticitatea si implicarea acestui tip de public sunt extrem de relevante fata de targetul nostru, fata de intentia de a comunica si a implica oameni reali, de a trece intr-o zona informala si naturala.”, a declarat Mugur Patrascu, Managing Director la iLeo.

Campania a inceput din aceasta saptamana prin testul pe care il face Cristian Manafu - manafu.blogspot.com si functioneaza dupa urmatorul mecanism: ultimul blogger care a condus automobilul va decide cine il va prelua, masina urmand sa circule astfel de la un blogger la altul, timp de o luna de zile. In felul acesta, masina parcurge un traseu natural, in functie de inspiratia si curiozitatile celor care fac recomandarea. Fiecare bloger care primeste masina are la dispozitie 4-5 zile sa o conduca si sa-si scrie impresiile. In functie de senzatiile pe care masina i le lasa, acesta trebuie sa foloseasca videoconfiguratorul de pe www.fiat500.ro si sa isi configureze automobilul care reflecta cel mai bine chimia intre el si Fiat 500. Restul il puteti citi aci:
http://www.iqads.ro/stire_8422/autoitalia_si_ileo_provoaca_bloggerii_sa_joace_leapsa_cu_un_fiat_500.html

Leia Mais

August Rush

Tocmai am vazut unul din cele mai frumoase filme ever!Saru mana Noemutz! August Rush e filmul de care vorbesc si din punctul meu de vedere e mai mult o simfonie pusa in scene, simplu respira prin toti porii muzica. August Rush e despre viata, despre regasire, despre dragoste asa cum o vedeam in basme. Cred ca ar fi de ajuns doar sa inchizi ochii si sa asculti filmul, sa-i auzi muzica si sa-ti zboare gandurile spre locul acela unde totul pare ca un puzzle completat, s-o lasi sa te duca unde poti sa afirmi sus si tare: sunt exact unde trebuia sa fiu.

Povestea e cam asa: un copil, geniu al muzicii, incearca sa-si gaseasca parintii pe care nu i-a intalnit niciodata prin muzica lor. Sa auzi un om fara macar sa-l cunosti, sa-i auzi muzica lui, cantecul pe care-l purtam fiecare in noi, e un dar pe care multi din noi l-am pierdut. Si e trist ca nu mai avem capacitatea de a asculta, de a simti fiecare sunet in tacere.

Muzica poate veni de oriunde. Muzica pe care o simte un pictor cand il loveste acel fior si se daruieste unei panze, muzica pe care un poet o insira in simboluri negre, muzica pe care o simteai cand soarele se lovea incet de crestet cand erai copil si alergai fara sa stii incotro te indrepti. E trist cand nu mai auzi muzica, cand ti-ai pierdut cantecul si nici macar nu ai realizat cat de liniste, cat de goala e tacerea ta acum. Atunci se instaureaza sentimentul de pustiu, de dureros pe dinauntru si desi habar n-ai de ce, nu mai auzi. Atunci de abia realizezi ca ti-ai pierdut sinele, nu-ti mai ai propria persoana.



Leia Mais

05.04.2008

Nah ca ma tine!

Cap pupacios: si dak te incalzeste cu ceva s-a razbunat dnezeu ca acu plutesc printre tigari si kk ca m-am inundat
Cap pupacios: mult prea tare
Cap pupacios: si astept sa treaca potopul stand in pat
Zuza: ????????ha?
Cap pupacios: m-am inundat
Zuza: vai
Cap pupacios: :)))
Zuza: =)
Cap pupacios: dak mi-ai vedea fata scarbita
Cap pupacios: s uda din cap pana in picioare
Cap pupacios: :))
Zuza: pai si nu ai strans adunat pe aoclo?
Cap pupacios: poi tot strang
Cap pupacios: da tot vine
Cap pupacios: asa ca mai astept ca am obosit
Cap pupacios: ma duc sa mai strang o tura
Cap pupacios: da-i buzz
Zuza: vai ce varza
Cap pupacios: io-te caca
Zuza: nuuu se poate
Zuza: u'r kidding me
Zuza: :)))
Cap pupacios: ca sa nu mai zic ca stranut ca proasta
Cap pupacios: de la inot
Cap pupacios: mama ar fi mandra de mine
Cap pupacios: niciodata nu mi-am bagat mainile in ceva mai scarbos
Zuza: groaznic
Cap pupacios: ma-taaaa
Zuza: e al tau sau al blocului?
Cap pupacios: ce anume?
Zuza: kktul
Zuza: :))))))))))))))))))))))))
Cap pupacios: da io stiu ce e acolo
Cap pupacios: nu vreau sa ma gandesc
Cap pupacios:=))
Zuza: analizeaza
Cap pupacios: pizda ma-tii
Zuza: vezi al cui e si ce a mancat
Cap pupacios: era sa borasc de vreo 2 ori
Zuza: vai cat de scarbos
Cap pupacios: =))
Cap pupacios: bene ca tu esti acasa la mama si taticu si esti cu deshtu in cur
Cap pupacios: si io ma lupt cu valurile, crek invat sa fac surfing in curand
Cap pupacios: =))
Zuza: culmea
Zuza: eu ascult saint -danse macabre
Cap pupacios: asa...
Zuza: si mi te imaginez dansand printre kktzi
Cap pupacios: esti naspa
Cap pupacios: esti de kkt
Cap pupacios: ai bafta ca esti la gl ca poate veneam altfel sa te adun ca si asa am exercitiu de acu
Cap pupacios: :))
Cap pupacios: maine te intorci vaco
Zuza: mmmhm... should i watch my back?
Zuza: sa nu fac kk pe unde nu trebuie
Cap pupacios: ti uraaaaasc
Cap pupacios: io mor aci
Cap pupacios: si tu?
Zuza: eu te iubesc. E un exercitiu
Zuza: sa nu mai zici de acum ca nu poate fi mai rau
Cap pupacios: ooo...nu mai zic...puii mei umblu in adidasi in propia-mi sufragerie
Cap pupacios: hehe
Zuza: pai nu mai umbla in sufragerie... du-te in dormitor
Cap pupacios: :))
Cap pupacios: ciudat...tot in adidasi si acolo
Cap pupacios: ce chestie!
Cap pupacios: :))
Zuza: :))
Cap pupacios: ciudat este ca mi s-a facut o foameee
Zuza: =))))))
Zuza: iaaaaaaac =))
Cap pupacios: crek e cea mai inteligenta discutie ever
Cap pupacios: despre cum strangea tina rahati
Zuza: e de pe pus pe blog :))))))
Cap pupacios: crezi ca nu ma tine?
Zuza: oh ba da, mi-e teama ca te tine
Cap pupacios: apropo de rahati cum o mai duci cu barbatii?

Leia Mais

04.04.2008

Sa mori...de ras!


Inspirata de aceasta poza de pe http://www.deviantart.com/ si fiind curioasa din fire am zis nu se poate sa existe si ghid de sinucidere pe internet. Adica am gasit pana si ghid de ascundere a cadavrului insa dar sa avem nevoie de instructiuni pentru a ne sinucide asta era prea de tot! Asa am dat peste unul din cele mai tari articole ever.

"So you're thinking about committing suicide. That is, I figure you probably are if you're reading this, judging by the e-mail I get every day. I obviously can't change your mind about this and I don't particularly see the need to. BUT, a person can screw up a suicide just like anything else and so I offer this guide on how to do it right. Yes, it does matter. This is the act that everyone will remember about you forever and ever. So, before you go rushing into it...


The following is a true story. I knew a girl in High School named Skyler. One day, not long after her 17th birthday, she got fed up with life and swallowed a whole bottle of pills. I would go into why, but we never knew why. All she left behind was a squiggly suicide note, scrawled in a tearful rage on the back of an Arby's receipt. To make things worse, the devastating last line of her note, "I'M FINISHED WITH YOUR SHIT" was put down so sloppily that her family read it as, "I'M FAMISHED FOR MORE SHIT." The family thus were led to believe that Skyler suffered from Coprophilia, or a fetish for eating human feces. And since death is no time to judge a person, Skyler's mother and father and three brothers openly embraced what they believed to be their beloved's love affair with poo. Who knows, maybe it was her shame over this unusual habit that pushed her over the edge. So they went public with the note, outing their poop-loving daughter to the community as to shed light on those still persecuted.
Skyler's classmates rallied around her memory, condemning the fecalphobes who they figured had taunted her as she took repeated trips to life's turd buffet. A memorial service was held in our school gym two days later and first up to the podium was little Kim Wittaker (a teammate on Skyler's dance team), who read this poem dedicated to her memory:" Skyler, with your newfound wings, you can fly high-ler you'll have the poop pile of kings and a golden poop piler wherever you're at, you have phat scat sat near the fat scat vat we miss you "At this point, Principal Clark unveiled an airbrush painting by award-winning art student Cody Gunderson, which would honor Skyler's memory by forever hanging in the main entranceway of the school.

Restul il puteti citi la http://www.cracked.com/article_15658_ten-minute-suicide-guide.html

P.S. Cititi comentariile la articol. There are a lot of wackos out there!

Leia Mais

02.04.2008

Ura de sine

Anorexia reprezinta o boala caracterizata prin scadere in greutate datorata imaginii de sine distorsionate si care se manifeste prin frica exarcebata de a lua in greutate. Cei care sufera de aceasta boala tind sa-si tina sub control greutatea permanent prin infometare, eliminarea alimentelor prin voma, exercitiu fizic excesiv, sau pastile de slabit.

Bulimia este boala caracterizata prin episoade de mancat excesiv urmate de eliminare prin voma. Persoanele bulimice sufera de sentimentul de vina pentru faptul ca au mancat,depresie si auto-condamnare de care nu pot scapa decat dupa ce au luat pastile diuretice sau orice alta forma prin care pot da afara ce au mancat.

Mai jos sunt cateva reclame care din punctul meu de vedere se muleaza cel mai bine pe target si anume tinerele intre 15 si 30 de ani, lipsite de increderea in sine, care nici macar nu sunt constiente de problema lor si considera normala atitudinea pe care o au fata de sine. Majoritatea femeilor au trecut printr-un episod de tulburare a alimentatiei, mai ales in perioada adolescentei.

Prima reclama este una conceptuala si se poate aplica pentru amandoua bolile, desi din punctul meu de vedere ar fi trebuit o imagine mai socanta a transformarii marului.



Amandoua pornesc de la acelasi insight si anume imaginea distorsionata a sinelui insa cea de-a doua e mult mai reusita.



Leia Mais

01.04.2008

1 Aprilie

Nu prea am avut parte de farse de 1 aprilie, dar cand mi se intamplau juram dintotdeauna razbunare. Problema e ca sunt de fiecare data lipsita de idei. Daca voi stiti vreo farsa buna care sa nu provoace totusi un atac de cord share it.

Din categoria farselor de 1 aprilie:
http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-junior-vrajitor/338319/1

Din categoria mi-as dori sa fie farse de 1 aprilie:




Leia Mais