19.05.2008

Noaptea Muzeelor

Am fost si io la Noaptea Muzeelor ca sa ma cultiv un picut. Am reusit sa vad doar patru muzee intrucat la ora 1 cozile devenisera interminabile. E ciudat cum in timpul saptamanii cand m-am mai dus pe la Muzeul de Arta batea vantul frunza-n dunga, iar acum era full. Romanii sunt saraci domle.

Alta explicatie pentru numarul de 1000 de oameni pe metru patrat ar fi ca era un eveniment, o ocazie de a socializa si asta o spuneau fetele care pun pariu ca nici macar nu stiu diferenta dintre Enescu si Eminescu. Si sa nu uit de fetitele posh, siliconate in buze care venisera ca pentru prima data era cool sa vizitezi muzee.

Organizarea relativ proasta. Cursa speciala prinsa din viteza intrucat nu existau indicatori sau oameni care sa stie de ea, nici un ghid al muzeelor ci pur si simplu hoinareala de nebuna. Ar fi indicat sa existe un program comun sa vada tot omul la ce muzeu sa se duca prima data, care se inchide primul, care are ceva interesant si la ce ora, nu sa citesti cate un comunicat pentru fiecare muzeu in parte si sa-ti faci singur rezumatul.

In definitiv Noaptea Muzeelor e ceva ce merita trait si e foarte binevenita in aglomeratia asta de evenimente fara rost. Tot MNAR-ul ramane za best ever. Trebuie sa revad Antipa si sa check Cotroceni.

P.S. We got a T-shirt:D
Va las cu tablouasul care ne-a marcat pe mine si Iri.


Victor Brauner- Passivite Courtoise

0 comentarii: