06.04.2008

Leapsa pe care o astept:P

Plecand de la caracterul vioi, jucaus si simpatic al noului Fiat 500, Autoitalia si iLeo au ales sa il promoveze intr-un mod diferit, pentru a putea pune mai bine in evidenta personalitatea masinii in stransa legatura cu personalitatea celui care o conduce. Asa s-a nascut ideea campaniei de lansare a automobilului Fiat 500, o campanie care se deruleaza pe un mediu foarte personal de exprimare: blogul.

Timp de 6 saptamani, pentru prima data in Romania, blogger-ii vor avea ocazia sa joace leapsa, intre ei, pe bloguri. Doar ca de aceasta data subiectul nu este o intrebare sau o provocare, ci este chiar masina: noul Fiat 500.
"Am ales acest mod de promovare deoarece blogging-ul reprezinta cea mai vie si mai directa parte a on-line-ului din Romania. Aici gasim oameni dornici sa se implice, oameni care au in jurul lor comunitati fidele de cititori, oameni care isi impartasesc experientele cu cititorii. Autenticitatea si implicarea acestui tip de public sunt extrem de relevante fata de targetul nostru, fata de intentia de a comunica si a implica oameni reali, de a trece intr-o zona informala si naturala.”, a declarat Mugur Patrascu, Managing Director la iLeo.

Campania a inceput din aceasta saptamana prin testul pe care il face Cristian Manafu - manafu.blogspot.com si functioneaza dupa urmatorul mecanism: ultimul blogger care a condus automobilul va decide cine il va prelua, masina urmand sa circule astfel de la un blogger la altul, timp de o luna de zile. In felul acesta, masina parcurge un traseu natural, in functie de inspiratia si curiozitatile celor care fac recomandarea. Fiecare bloger care primeste masina are la dispozitie 4-5 zile sa o conduca si sa-si scrie impresiile. In functie de senzatiile pe care masina i le lasa, acesta trebuie sa foloseasca videoconfiguratorul de pe www.fiat500.ro si sa isi configureze automobilul care reflecta cel mai bine chimia intre el si Fiat 500. Restul il puteti citi aci:
http://www.iqads.ro/stire_8422/autoitalia_si_ileo_provoaca_bloggerii_sa_joace_leapsa_cu_un_fiat_500.html

4 comentarii:

Valy spunea...

ai carnet ?

Tina spunea...

nope. n-am. dar in cazul asta as da de carnet:D

iulian zaharia spunea...

am eu carnet.

alexandrutunaru spunea...

zaki are note proaste.
alex conduce bine