13.04.2008

Vicii

Eu sunt plina de vicii. Depind de atat de multe lucruri in fiecare zi pornind cu cafeaua de dimineata, continuand cu perpetua sticla de Pepsi/Cola de langa pat si terminand cu tigara fumata pe sestache langa usa seara. Shh...nu-i spuneti irinei:P

Ideea e m-am saturat sa tot imi dau pumni in cap ca de ce depind de aia si de cealalta ca sa ma simt bine si sa-mi fac mustrari de constiinta ca tre sa ma las macar de unul din ele.It's ok not to be perfect! Asa ca dak ajung io mare si tare imi bag picioarele in toate campaniile anti vicii. Cred ca asta ar fi si sloganul: Nu trebuie sa fi perfect! Pentru ca adevarul e ca perfectiunea e plictisitoare.

Mi-a placut super mult tema de la PR pe care io n-am primit-o prin care femeile trebuie incurajate sa fumeze. E refreshing sa nu mai auzi acelasi lucru again and again.O sa va intrebati ce beneficiu ofera "detinerea" unui viciu. Pai satisfactie, placere, alinare si lista poate continua. E comforting sa sti ca in ciuda tuturor cacaturilor din jurul tau exista acel lucru(lucruri in cazul meu) care nu te dezamageste, el e intotdeauna acolo pentru moral support.Cand iti vine sa te dai cu capul de geam iti aprinzi frumusel un kent and the world seems like a better place.

Ce daca esti dependent? Dependenta asta nu face decat sa arate ca esti only human si au ramas prea putini oameni pe lumea asta. Nu suntem niste masinarii, ci doar niste indivizi care cauta mijloace de scapare din haosul asta. Ce daca societatea ne programeaza sa ne purtam exemplar: sa nu fumam, sa avem unghii lungi, sa nu bem cafea, sa nu avem vicii pentru ca ne fac slabi.Nu zic acum ca dam dovada de putere avand vicii ci doar de imperfectiune, de iesire din mecanism, din sistem, ceea ce nu e un lucru rau. Pur si simplu imbratisam faptul ca suntem oameni, ne acceptam pe noi insine asa cum suntem. Gata ma opresc ca iar o dau in tragedie.

Poate imi caut scuze pentru ca-s o viciata sau pur si simplu I'm on the verge of a nervous breakdown. Daca aveti mai multe argumente pro vicii bring it on. Daca nu forever keep your silence:P

*later edit: scuzati englezismele. sau ignorati-le.inclusiv pe asta:D

6 comentarii:

Valy spunea...

tu esti on the verge of a brakedown de cand te cunosc .. cred ca iti place acolo ... daca e loc si e misto zi-ne si noua ...


cat despre vicii ...

Nobody is Perfect ! ... I am Nobody. :P

alexandrutunaru spunea...

vasiliada nu accepta viciosii. te roade? :P

Tina spunea...

@vali: emisto, insa e full si nu se mai fac inscrieri:D
@tunaru: aham...nu stiu cum o sa mai pot dormi la noapte. Ce sale fac acu? E pierderea lor ca nu-i accepta. We are more fun:D Plus ca le faceam vanzare si la tigari.

Valy spunea...

vindem tigari in limita stocului ... mai putin o tigara ... ca doar ce am fumato ...

pai mai Tina ... ai cumparat tu toate locurile sa ai mai mult spatiu ?

rusiiiiniiicaaa ...

Anonim spunea...

Vine viciata nr.1, nu exista om cu vicii mai originale ca ale mele... so, fashem lista:

[fara numar :))]

1.Picaturi de nas
2.Picaturi de nas
3.Picaturi de nas Olynth( si cand nu le am cu mine la sc, profu' bejan ma intreaba d c stau cu gura deschisa, wacko )
4.Cremutza nidoflor si alcool sanitar
5.Shervetzele de nasuc
6.Paharul cu suc seara jos la pat(pe care mi l-au atacat furnicile, by the way, m-a piscat o vak de furnik de patru ori de mana, what a bitch)

Movin' on...

Fuck, I'm not an addict baby, cum era melodia aia de la K's choice...

So tynyx, fumeaza in continuare pe banii lu' tata (am ascuns plicu' cu factura BRD :P:P)ca noi tot ramanem perfecte, eu si tu, tu si eu, duamne cat mai cant :D:D

Tra la la (hey sunt dependenta de tra la la) :*:*

Tina spunea...

:)) mama...se vede ca suntem surori. n-am bagat de seama faza cu K's choice si o pusei adineaori pe blog:P lasa gabi ca multa lume e dependenta de picaturi de pus in nas. Been an addict for over an year:D Aia cu alcoolul sanitar ma dispera. Poti sa-ti distrugi caile respiratorii, plamanii, chicioarele, stomacul, totul pana la fata!!! saru mana pt BRD.